Η περιποίηση ποδιών γίνεται κυρίως για την υγιεινή & την καθαριότητα και κατ’ επέκταση για να δώσουμε ένα όμορφο & καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Εκτός όμως από υγιεινή ας μην ξεχνάμε και εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πέλματα όπως κάλους, νύχια που μπαίνουν μέσα στο δέρμα και πολλά αλλά.Σε αυτές τις περιπτώσεις το πεντικιούρ γίνεται θεραπευτικό,για να ανακουφιστεί το άτομο από πόνους που προκαλούν τα παραπάνω προβλήματα.

Πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα πάντα από εξειδικευμένους τεχνίτες νυχιών.
Δεν κάνουμε πεντικιούρ για να έχουμε μόνο όμορφα νύχια αλλά για να έχουμε πάνω από όλα σωστή υγιεινή.


Το κατάστημα μας  είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από την υγειονομική υπηρεσία και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και κανόνες υγιεινής για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εργασία υγειονομικού ενδιαφέροντος .

Σε μας  υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, η απολύμανση, η αποστείρωση που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο. Το προσωπικό διαθέτει πιστοποιητικό υγείας, ο χώρος έχει πυροσβεστικά μέσα , εισόδους-εξόδους ασφαλείας και πολλά αλλά για τη δίκη σας ασφάλεια .
 
Σας περιμένουμε!!

Απλό πεντικιούρ

Περιλαμβάνει πλήρες πεντικιούρ, μασάζ με ειδικές κρέμες ενυδάτωσης, βάση, βάψιμο και στεγνωτικό.

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Η διαδικασία του θεραπευτικού πεντικιούρ περιλαμβάνει: αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), απολύμανση και μούλιασμα των ποδιών, καθαρισμό των επωνυχίων, των σκληρύνσεων και των κάλων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών και ενυδάτωση ποδιού.
Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε:
• Σκληρύνσεις
• Κάλους
• Yπερκεράτωση
• Ονυχοκρύπτωση
Διάρκεια: 1 έως και 2 ώρες, ανάλογα την ανάγκη του κάθε πελάτη και το είδος της θεραπείας.
Με την ολοκλήρωση του θεραπευτικού πεντικιούρ θα δείτε αμέσως την διαφορά!

Στο Beauty Boutique Mirela, σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στην περιποίηση των άκρων σας με απόλυτο επαγγελματισμό και άρτια εξειδίκευση.

Copyrights © 2024 nailboutiquemirela.gr