Τα μανικιούρ είναι μια διαδικασία πολύ χαλαρωτική και ανακουφιστική και σε όλες μας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα όταν βλέπουμε τα χέρια μας όμορφα και περιποιημένα. Τα τεχνητά νύχια προσφέρουν ακριβώς αυτό! Περιποιημένα χέρια για μεγάλο διάστημα!

Είναι η ιδανική μέθοδος για γυναίκες με φαγωμένα ή εύθραυστα νύχια που θέλουν να τα μεγαλώσουν, αλλά και για όσες θέλουν απλά να έχουν μακριά νύχια -σε οποιοδήποτε μάκρος- και περιποιημένα χέρια.

Όλες οι τάσεις και τα σχέδια στο nail art είναι αμέτρητα και δε γίνεται να μην ξεμυαλιστείς και να θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Συνήθως όμως, τα περισσότερα από αυτά απαιτούν λίγο παραπάνω μήκος στα νύχια για να αναδειχτούν.

Από την άλλη η καθημερινότητα, το στρες , η διατροφή ακόμα και η εργασία σας συχνά μπαίνουν εμπόδιο και δεν καταφέρνετε με τίποτα να μακρύνετε τα νύχια σας, ούτε σας επιτρέπουν την περιποίηση που θέλετε και επιβάλλεται να τους χαρίσετε. Για όλους αυτούς τους λόγους υπάρχουν τα τεχνητά νύχια από Gel.

Να διευκρινήσουμε εδώ, πως όταν λέμε “μακριά νύχια” δεν αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση σε υπερβολές, αλλά σε ένα διακριτικό και chic μήκος ανάλογο με την προσωπικότητα και το στυλ της κάθε γυναίκας.

Για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, οι επιλογές είναι αναρίθμητες σε σχέδια, μήκη και χρώματα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο!

Μπορείτε να έρθετε με τη δική σας πρόταση ή να σας προτείνουμε εμείς ανάλογα με το ύφος του γάμου σας. Ρομαντικό γαλλικό, δαντέλες, στρασάκια…γεωμετρικά σχέδια ή λουλούδια…Ότι κι αν επιλέξετε είναι η δική σας ημέρα και έχετε το δικαίωμα να κάνετε και τις δικές σας υπελβολές!

Αναλαμβάνουμε επίσης την περιποίηση των άκρων του γαμπρού για να είναι και εκείνος περιποιημένος για τη μεγάλη ημέρα!

Στο Beauty Boutique Mirela, σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία στην περιποίηση των άκρων σας με απόλυτο επαγγελματισμό και άρτια εξειδίκευση.

Copyrights © 2024 nailboutiquemirela.gr